ויזת תייר לארה"ב

ויזה מסוג B1/B2 מאפשרת לכם לסוע לארה"ב כתיירים לביקור קצר, אשר יכול לכלול טיול, בידור, ביקור חברים או קרובי משפחה, מנוחה, טיפול רפואי, או פעילויות חברתיות אחרות.

 ויזת עבודה לארה"ב                                     people-coffee-tea-meeting.jpg

ויזה על בסיס אישור עבודה (H), (L), (Q), (P) – אשרת שהייה לארה"ב לספורטאים(ויזה ל-5 שנים) ובדרנים אינדיבידואלים העומדים בתנאי השגרירות,אמנים או להקות המוערבים בתוכנית חילופי מבקרים הדדית בין אירגונים אמריקאים או לצורכי הופעות והדרכות.

 

נותני שירות דת (R)– אשרה עבור אנשי דת אשר בשנתיים שקדמו להגשת הבקשה היו חברים בארגון דתי אמין בארה"ב וללא מטרת רווח.

אנשי צוות-d / 1-c – ויזות לאנשי צוות של חברות תעופה בינלאומיות ברוב המקרים.

ויזת סטודנט לארה"ב pexels-photo-267885.jpeg

לקבלת אשרת לימודים לארה"ב, ישנם מס' תנאים, ולכל סוג אשרת לימודים תהליך שונה.

ויזת סטודנט (F) – אשרת שהייה בארה"ב לצורכי לימודים במוסד אקדמי מוכר או לצורך מחקר במוסד אקדמי.

ויזת לימודים לא-אקדמיים (M) – אשרת שהייה בארה"ב לצורכי לימודיים מקצועיים, בתי ספר למקצועות למיניהם, בתי ספר לעסקים וכו')לה נכונה גם לגבי עובדים מיומנים ללא כוונות הגירה ולמטרות עבודה זמניות, לאנשים מתחום המדע בעלי כישורים יוצאי דופן בתחום המדע ולגבי עובדים המשנים את מיקום העבודה במסגרת החברה באופן זמני.